pari-pari Aifa

About Me

My Photo
perempuan yang hidup dalam kenangan :)

Friday, July 4, 2014

Terharu

Alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi... terketar-ketar tangan bila setelah 2 tahun tak sentuh keyboard apatah lagi menulis blog...

dari zaman student aku merupakan seorang blogger...Ya Allah masih ampuh lagi ingatan aku boleh ingat password blog ni...

begitu banyak perjalanan yang tidak terungkap selama 2 tahun tak menulis... begitu banyak tak terkongsi dan hanya pendam seorang diri.

Alhamdulillah...terima kasih kepada yang follow aku...walaupon dah 2 tahun TAK PERNAH buka blog aku ni,masih ada follower yang sudi baca,sudi komen post aku... terharu :') minta maaf bebanyak setelah 2 tahun baru aku baca komen korang..

Terharu lagi sebab masa pergi bazaar Ramadhan baru-baru ini, ada seorang hamba Allah datang dan tiba-tiba salam aku... sambil berkata " akak,saya dulu selalu baca blog akak..akak dah tak tuils lagi ke?"
Ya Allah.. dalam hati aku,tak sangka ada jugak orang sudi baca blog aku yang merepek kerepek ni...

InsyaAllah kalau ada rezeki lebh, aku nak beli laptop dan boleh lah sambung menulis lagi.. laptop yang dulu aku bawa ke hulu ke hilir dah patah tengkuk dan sekarang ia hanya mampu berjasa jadi "PC komputer" pejabat aku.

terima kasih sekali lagi kerana masih sudi mengikuti perjalanan hidup aku dalam blog ini... :)

rindu semua...selamat menyambut bulan Ramadhan jangan ponteng-ponteng ye.. :)









kasih sayang oleh ;

Friday, November 30, 2012

Hijrah blog and me? InsyaAllah...

Assalammualaikum dan salam sayang semua pembaca blog aifa ini.Sudah agak lama dan memang agak lama aku tak menulis blog..terasa kekok jari-jemari ini kembali menulis.Tapi for the one thing is, InsyaAllah aku akan memperbaiki gaya penulisan aku selaras dengan usia yang semakin meningkat sekarang. Kalau dahulunya,aku sering menulis mengikut emosi aku..dan kadang-kadang ada sesetengah pihak yang kurang senang dengan gaya penulisan aku yang more kepada "personal" dan memualkan sesetengah pihak. Mesti korang tertanya-tanya kenapa tiba-tiba blog aku ni senyap dan hilang khabar..so, what can i said is, I do Love him very much more than my blog so that i take decision to stop writing.ceh speaking english pulak ;p Bukan apa,kadang tanpa kita sedar gaya penulisan kita ini seperti membuka aib diri sendiri tanpa kita sedar dan nasihat si dia, hentikan penulisan yang berbentuk lagha..yang tak perlu jangan di tulis... got it aifa? -ya got it-

tu dia kononnya pakar motivasi bertauliah :p

So,bersempena dengan pembaharuan yang bakal aku tampilkan dalam blog aku yang akan mula beroperasi kembali pada bulan 12.2012 ini, InsyaAllah aku akan menulis berkaitan pengalaman aku dan di sebalik pengalaman terdapat pengajaran dan motivasi yang aku boleh share dengan korang semua...InsyaAllah akan dikurangkan penulisan yang berunsur syok sendiri dan andai kata terdapat post yang membuka aib mana-mana pihak sebelum ini harap di maafkan ye...tidak akan berulang lagi..InsyaAllah :)


that's all for tonight... Assalammualaikum :)








kasih sayang oleh ;

Friday, August 31, 2012

Kehilangan dan Kemunculan :)


Assalammualaikum dan salam sayang... :)

rindu!

rindu!

nak tulis blog balik...terasa diri ini macam mengidam anak pertama nak tulis blog balik..tapi ada sebab-sebab tertentu aku stop menulis secara mendadak tanpa sebarang perkhabaran or wateva!

hehe actually banyak nak share kat korang...tapi insyaAllah one fine day i will be a bloggers back just like before ok guys!

aku tahu dah agak terlewat untuk aku mengucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN kepada sesiapa yang mengenali dan tidak mengenali diri ini.

ini lah tema baju raya aku tahun nie... ORANGE yang menyakitkan mata!!


ok bai! take care people! :p



kasih sayang oleh ;

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...