pari-pari Aifa

About Me

My photo
perempuan yang hidup dalam kenangan :)

Friday, October 21, 2011

DARA?

Assalammualaikum dan salam sayang semua pembaca..


tajuk nak macam gempak....mesti ramai lelaki yang click...hahaha!

sebenarnya................................

_________


_____________



_______________-



______________________________________








hari ini merupakan hari paling "cultural shock" untuk aku sebab apa??

sebab..................................................................

ok kenapa dengan majalah Dara????



ok sebenarnya...aku telah terpilih di dalam satu ruangan gaya tudung pembaca....hehe bangga sebab ramai-ramai pembaca yang sertai..aku termasuk di dalam 6 gaya tudung menarik pilihan editor :)



ok..mesti korang tak percaya kan? kan?



teheee....cuba cari mana aku?? walaupon hanya seciput gambar aku kat hujung celah-celah muka surat..aku bersyukur..haha..terima kasih kepada editor kerana sudi lah jugak selit-selit muka aku..haha...

seriously...aku just suka hati je hantar....memang CONFIDENT tak akan terpilih sebab ramai lagi yang cun-cun belaka sertai.... -terharu-

setahu aku,dah lama dah aku hantar gambar ni....tup tap tengahari tadi kawan aku mesej..

"aifa..kau turun surau sekarang..aku nak cakap something kat kau"

pehh dalam hati aku kata...ada orang nak cari gaduh ke?? time ni lah aku muhasabah diri aku balik..mana tahu ada buat salah kat orang ke..hahah!

bila sampai je kelas...diorang-diorang ni semua tarik aku kelua...serius aku cam blur tak tahu apa yang berlaku...

lepas diorang tunjuk gambar aku...TERKEJUT MAK! malu pon ada.... =.= waaa!

pehh malu tahap gaban lah!

semua dok bercerita-cerita pasal benda ni..artis lah..apa la...hello...gambar aku seciput kuman terselit-selit antara banyak-banyak gambar pon kecoh ke...serius malu!

tak sangka pula ada seorang kawan aku ni memang pembaca setia majalah Dara ni..huhu nyesal..nyesal...

tapi dalam masa yang sama....Alhamdulillah sebab ni pengalaman pertama aku lah...why not kita try new thing kan..hehe...

BTW,aku rasa photoG untuk pic aku tu telah berjaya membuatkan muka aku nampak flawless..haha!



p/s : aku beritahu hazim si encik boyfriend..dan dia.....sangat risau...but why?jeles tanda sayang.. hehe :)



ok thats all...take care sayangssss.....assalammualaikum :)






kasih sayang oleh ;

6 comments:

mizsMAI'sarah said...

wahhh...glamor gituh!!!

mai pun pembaca setia dara.com
nanti nak beli lah =)

Aifa Afiqah Sulaiman said...

glamour ler sgt..hahaha! beli jangan tak beli! hehehe :)

Eyda Dania said...

wah..cik aifa..glamour tibe2...hehehe..nk gk masuk majalah..tp xkesampaian..sbb eyda xconfident r..hehe

Aifa Afiqah Sulaiman said...

tetibe je kan...eyda terkujat lagi lah aifa..hahah...yang penting kena confident! :)

Nurul Ainaa said...

Wah femes ar diaaaaaa hehehe.
Tapi kenaap malu ng kawan tuh? :D

Aifa Afiqah Sulaiman said...

malu sebab first time muka masuk majalah...sebelum ni majalah sekolah aje..hahahah!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...