pari-pari Aifa

About Me

My photo
perempuan yang hidup dalam kenangan :)

Sunday, August 7, 2011

ENTRY MENGELUH : GIVE UP.

assalammualaikum dan salam sayang semua..

mungkin aku akan jadi wordless monday untuk entry kali ini........




lihat saja assignment,report, dan research yang tak sabar nak suruh aku siapkan....

walaupon due date lambat lagi...tapi macam orang kata lah...sikit-sikit lama-lama jadi bukit...

macam tu lah assignment and what so ever yang sedang menunggu aku ni...

alahiii....entry kali ini penuh dengan keluhan dan rintihan...sobs~

sesungguhnya bulan puasa ini menguji kesabaran aku.....

tak apalah..bulan puasa bukan satu halangan untuk aku...

dan sekarang aku rasa serba salah dekat one of my group..sebab aku mengaku aku kurang beri komitmen sejak akhir-akhir ni....sorry dear...huhu

aku berasa give up setelah melihat deretan assignment dan research dan akhirnya aku hanya memandang ringan semua tu.

WAKE UP AIFA!

aku kena kuatkan semangat dan lepas ni aku akan beri sepenuh komitmen terhadap tugasan dan tanggungjawab aku sebagai seorang pelatih!

remember aifa,

kau lagi setahun lebih lagi nak habis dan lepas ni kau dah nak kerja..

lagi banyak cabaran dan tugasan yang perlu kau selesaikan..

jadi jangan mengeluh!

caiyo2!

SEMOGA SELEPAS INI SEGALA URUSAN DIPERMUDAHKAN....amin~


p/s : sejak akhir-akhir ni suka dengar lagu cinta muka buku-najwalatif :)


ok bye salam :)



kasih sayang oleh ;

2 comments:

Nurul Mazni said...

kite datang sini n kite follow.. tengs for adore my blog~ love!!! hehehehe

Aifa Afiqah Sulaiman said...

thanks dear!! :) lepas ni boleh make upkan i pulak ye :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...