pari-pari Aifa

About Me

My photo
perempuan yang hidup dalam kenangan :)

Friday, September 16, 2011

korang tak kenal aku ke?aku tacink. :p


assalammualaikum dan salam sayang semua pembaca...

macam tak percaya bila aku update blog...dah berminggu tak update ni...hehe sorry guys...

ok..kali ni aku nak wat entry sesimple yang mungkin lah.malas nak penat-penat kan jari menulis,otak berfikir,mata membaca kan.hehe

ok..aifa nak share....

 PERKARA YANG ANDA TIDAK TAHU TENTANG CIK AIFA :

muka ceria setepek untuk korang..ngee
  • bila masuk toilet asrama WAJIB tak pakai spec mata @ contact lense.Sebab aku ni jenis penggeli...aku tak sanggup tengok benda-benda dalam toilet yang tidak sepatutnya macam TETTT....huh shit! kalau tak,memang tak jejak lah aku kat toilet tu.

  • once korang kata korang nak beritahu sesuatu kat aku,korang WAJIB beritahu..kalau tak,aku akan muncung mulut macam hanger baju sehari suntuk sampai korang beritahu aku.so...carefull ar! haha!

  • aku tak akan keluar rumah dengan tak mandi.WAJIB mandi ok.

  • aku akan pakai celak walaupon aku setakat nak pergi cafe dan itu memang kebiasaan aku sejak dari kecik lagi dipakaikan celak oleh mak aku.So,pada sesiapa yang tak suka tengok aku pakai celak tu,ko boleh tutup mata ko ok.

  • bila aku marah,aku akan diam.bila aku geram,aku akan menangis.

  • aku akan rasa sensitif bila aku cakap dengan orang,orang tak tengok muka aku.Dan aku akan rasa tersinggung jika orang menegur aku secara kasar dan ayat menyakitkan hati.

  • boleh menjadi shopaholic kalau ada duit yang banyak.agak boros kot.tapi masih boleh dikawal.

  • tidak gemar masuk kedai branded @ berjenama sebab akan rasa diri ni tak layak masuk kedai sebegitu.

  • merupakan pembeli setia di kedai baju Thailand bila elaun masuk.

  • malu bila berhadapan dengan orang yang baru dikenali dan menjadi seorang yang peramah bila dengan kawan-kawan lama.

  • suka kan kejutan dan amat menghargai pemberian orang, (please alert ye en boyfriend) HAHA

  • mudah tersentuh bila melihat penderitaan,kesusahan orang lain..especially budak kecik yang kena dera,wanita kena bunuh,remaja yang meninggal pada usia muda,orang tua yang menderita dan uzur dan lain-lain.

  • manja bila bersama si dia...ganas dah macam pengkid bila bersama kawan-kawan...sopan dan pemalu bila bersama orang yang tak dikenali...professional bila berurusan dengan orang penting.senang cerita aku ni multicharacter...haha ada ke word tu?

hahaha yang last tu tak boleh blah kan?


dah kenal aku?

ok itu aje...bye2...salam :)





kasih sayang oleh ;

4 comments:

MyShok said...

wajib je ke?yang sunat,makruh tak da ka??huhu..cantik kalau gurls pakai celak nih..suka sangat..agaga

Aifa Afiqah Sulaiman said...

wajib kat sini means mesti buat..hehehe...ala..dah biasa pakai sebab tu selalu pakai...hehe :)

shazwanazizan / wanblur said...

ooo. igt kan kuar x mandi.. haha (just joking )

p/s : time kat tandas tue sama ar, dulu time duk kolej yg kongsi tandas dgn ramai org dan campuruan bangsa. hurm.. sendiri mau ingat la.. semerbak bau, terus sakit mata dan hati. hehe

nota lampiran : Jom sertai bloglits wanblur :)

Aifa Afiqah Sulaiman said...

wanblur : haha tau xpe...bau tak nak best lg kan...di tambah perasa coklat yang tak di flash..huhu...euuw!
ok..ni yang nak join ni.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...