pari-pari Aifa

About Me

My photo
perempuan yang hidup dalam kenangan :)

Wednesday, December 1, 2010

another cinderella story yang x menjadi..hahaha


aku mengenali danish melalui salah satu laman sosial yang paling popular abad ini..aku mula terpaut dengan danish bila aku melihat profile picture dia yang boleh di kata kan hensem dan kacak lagi bergaya..aku mula jatuh cinta pada dia....walaupun kami hanya 'berchatting' tetapi tidak pnh berjumpa,danish berjaya menawan hati aku...aku dan danish mula bertukar nombor telefon....dar berchatting,kami berbual melalui telefon....aduhhh aku jatuh cinta mendengar suaranya! Hatiku yakin mengatakan bahawa danish mesti kacak....kami pon dengan YAKIN nye bersetuju untuk menjadi pasangan kekasih....

3 bulan kami kapel di alam maya...

kami bersetuju utk berjumpa...pehh aku beli baju cantik2 wei...stylo mylo pny...maklumla....nk jmp buah hati intan payung yang kacak bergaya lagi HOT tu..hehehe...
ok! aku da siap dengan mengenakan gaun labuh berwarna merah....al maklum la...nk makan malam romantik dengan jejaka kacak lagi bergaya lagi HOT la kate kan...hahah padahal kenal pon melalui FB jep..

DUB DAB...debar giler jantung aku......ermmm danish kate dia dah tempah sit kt restoran nie....aku pon berjalan masuk la kat restoran tu...boleh tahan mewah gak la restoran tu..hehe biasala...lelaki kacak bergaya tu pakwe aku..mestilah berduit kan..hahaha.....tapi mana dia....aku pon pandang ke kiri...ke kanan...tak ada pon lelaki kacak di sini...aku pon duduk la di salah satu meja makan yang kosong...mungkin dia belum datang kot...

tiba-tiba...Jeng3!! (sound effect)

mata aku di tutup dari belakang.....hehe mesti danish nie...wah...dah la kacak bergaya....romantik lagi...hehe....

aku pon menarik tangan nya daripada terus menutupi mata aku...

tiba-tiba...jeng3333!!(sound effect yang lebih mendebarkan)

"Awak bkn danish kan??awak silap orang nie!" kata aku kepada lelaki yang menutupi mata ku sebentar tadi....
"Saya la danish sayang..." balasnya..
hadoiii meremang bulu roma ku...

lelaki yang bernama danish yang ku sangka kan jejaka tampan,kacak lagi bergaya tu hanyalah pembohongan semata2!!! danish yang berada di hadapan ku tu....berbadan terlampau sasa (gemuk),kulit terlampau cerah (gelap),tinggi terlampau tinggi (pendek)..hadoiii! bile dia senyum menawan sangat! nampak lidah terus.. (rongak)

sungguh indah blind date ku ini........

moral of the story :

1) jgn percaya sangat kt owg y kite x kenal asl usul nye

2)kalau iye pon hodoh orang tu...layan la dia seperti biasa....teruskan hubungan...

3)jangan mengutuk ciptaan Allah!

4)jangan nilai seseorang dari paras rupe!

5)jangan mata duitan!

6)terime si dia apa ade nye =)

7 comments:

Mohd. Shafiee Bin Mohd. Desa said...

sek baik aku lelaki... oo dh mula update blog ngn laju nmpk... hahahaha... n gmbr yg ats 2 mcm nk lwn gmbr kt blog aku je... tpi aku nye gmbr besar g.. hahahahaha

iera syahira said...

hahahaha.
terbaik cte ko.
aq mmg xpcya cinta alam maya nie. haha

Yaya Shahid said...

haha ingatkan citer cinderella aifa :)
menarik ada moral of the story

Misz Aifa said...

hahahaha piee...nt aq wat cter sal ko lak ea..hahaha

syera...haha nt aq wat cter lain..hahah

yaya......hehe mstilah..=)

Mohd. Shafiee Bin Mohd. Desa said...

sal plak nk wt cite sal aku... xde maknenye la... hahahaha

MiSs StrAnGer said...

dari cindrella jadi nightmare trus neyh
hahaha

Misz Aifa said...

hehehe...piee...ala....ko kn watak utama lam kelas kite..hahaha

miss stranger....night mare sgt la...jauhkn lah! ahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...