pari-pari Aifa

About Me

My photo
perempuan yang hidup dalam kenangan :)

Tuesday, December 14, 2010

mereka kawan ku sejak ku lahir ! =)

semalam.......saye berhanging out dengan kawan2 kecik2 saye...hehe


dee selaku driver n photographer kami....dy ade kamera ala2 DSLR tau..haha

syera selaku co-pilot kami....haha...dy perancang utama y berjaye memujuk mama ku..haha

farah dia amek cuti keje semata-mata mau kuar dengan kami tau~~

mule2....saye d jempot oleh Dee n Syera dengan menaiki kete
BMW (kancil)..

lepas tu kami jempot si farah pulak....saye ngn farah nie uma dekat2 je ....sempat la saye jumpa mak farah merangkap bekas cikgu saye sekolah rendah dulu....amek berkat salam dia memandangkan dia baru balik haji..heheh.

setibenye kami di SQUARE ONE MALL.......

ishhh...xda parking la plak...huhu...yawww got one!!! dee! cepat masuk..haha

dee ckp dy nk membuang so port prtma kami ialah
TOILET.

Syera lak ajak saye g temankan dy bli contct lens....

Pastu kami menuju ke
HAMID CORNER....... (Krukkk...Krikkkkk) <----- bunyi perut kami.


sampai kat sane je,kami snap2 picture!

ni gmbr saye n dee...heheh peace!!!


Bold

ni pule si farah n syera...hehe menunggu makanan y di pesan.....
setelah selesai membuncitkan diri kami ini....

kami menuju ke KboX utk melalak kan diri kami ini..hehe antara pic y sempat d ambil oleh kami..hehe











setelah penat berkaroke....kami menuju ke MBO...untuk menonton AKU TAK BODOH....mule2 kami nak tengok HANTU KAK LIMAH PULANG RUMAH tapi kecian kat dee cz dy da tgk cter tu.....so kami mmg kawan yang sangat baik dan berperikemanusiaan,kami x jadi tgk la cter tu...haha..walau macam mana pon,saye FALL IN LOVE dengan salah seorang pelakon cter tu iaitu SUHAIRIL SUNARI.....HUHU

wahai sahabtku yang ingin merampas beliau dari ku...baca statement ku ini...

AIFA LOVE AIRIEL






membuktikan cinta ku pada airiel......




syera...kau tengok tu...kau x membuktikan kaseh sayang mu pada airiel..lihatlah daku..haha



antara gmbr lain yang kami sempat snap di MBO....






sELepas penat berada di SQUARE ONE...vro0oo0m..kami menuju ke TASEK Y....hehe untuk sesi PhotoShoot katenye..heheh


















Antara pic lain yang sempat di snap oleh kami sepanjang GIRL'S DAY OUT....















I LOVE YOU GIRLS......hope kite still together-gether walaupon kite masing2 dah KAHWENnanti...hehehe.... SARANGHAE....

2 comments:

iera syahira said...

yeah! saranghae.

aq just xnak tunjuk cinta aq sgt2.
p blakang t i show la.
i show my love depan aieril je.
dpn org lain i hide.
t kontrobesi!
hahahahhahaa

Damia Syaza (Iqah) said...

Aifa nak tahu tak Suhairil Sunari tu merangkap abang kepada kawan aku. Bapak dia kawan bapak aku. Kira kitaorang ni bau-bau bacang la. Dulu dia sekampung dengan aku... Sekolah rendah tempat yang sama..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...