pari-pari Aifa

About Me

My photo
perempuan yang hidup dalam kenangan :)

Wednesday, December 22, 2010

merka kawan ku di KMM =)

salam sume.....hari nie saya nk kongsi sikit pasal kawan2 saya semasa saya di KOLEJ MATRIKULASI MELAKA (KMM).....

mase saye kt KMM dulu,ade beberapa kawan yang paling saya rapat...ke mana2 jep kami mesti sama2.....pergi libry,tutor,kuliah,cafe mesti g same2...saya saya sangat merindui mereka...walaupon saye hanya berada di KMM selama 1 sem lbey jep tp saye sangat rindu mereka kerana mereka sangat baik dan satu kepala dengan saye...hehehe

ok2....saya saye nak introduce mereka kepada awok2 sume...hehe...





ok yang kat atas ni name dy UNGKU MAISARA tapi saye panggil dy Cik Mai..hehe dy nie duk Johor Bharu....orang senegeri saye....dy ni sesangat havoc n bnyk cter gosip tau!saye suke dtg bilik dy n ktorng practise menari...hahaha (ape kejadahnye kn?) haha....ishhh dy nie sangat TIDAK suke lelaki i mean utk bercinta la kan..haha...tp dy n saye suke 'cuci mencuci mate'...hahaha faham2 je la kan.....sekarang nie dy stdy kat Perlis....amek Bachelor in Human Resource..hahaha sumber manusia..yeay! mmg sesuai dgn dy,...y suke mencari sumber gosip..love you mai....!!! =) hope sangat dpt duk bergosip dgn dy ag...hahahhaha




ok...yang pakai tudung kuning tu name dy AQILAH AZMI..tapi saye panggil dy Mek Lah...dy ni Mek dr Kelate.....so kne la kecek klate sikit ngan dy nie...hehe...tp dy bkn sembarangan kelate tau....dy ni klate moden...hahaha...dy ni suko sangat tgk laki2 Hot...tp jgn memain...dy udoh berpunye sekarang nie..wahhh meklah..mu advanced dr aq yee...heheh..mek lah nie kalau xdop dy kt tutor or kuliah x lengkap...sbb...dy nie sangat lawok! dy sangat pandai! lagi2 subjek matematik....tabik sama mu la mek lah.....hahahah...word yang dy suko sangat ckp kt aq..ialah,.. "aifa...udoh2 la tu...jangok aifa la nie" hahahahah! xpon..... "jangok sokmo aifa" hahaha...n 1st word klate aq blaja dr dy.. "nawok"..hahahah! sekarang nie dy stdy kt UiTM Shah Alam....dalam bidang bachelor in electrical engineering..hehe proud of u!

Ok....yang pakai baju hijau tu lak nama dy ALIA....saye panggil dy Ya jep..hehe simple kan??hehe....ok...Ya nie seorang y alim berbanding dengan kami tau..heheh dy jugak menjadi pojaan lelaki2 di kolej kami..hehe yela...'sopan' orangnye..hahaha tapi pada kami...dy lain...hik3...ganas orangnye...dan sangat tegas! ehehehehe...dy nie sangat2 rajin!!!!! saye dtg bilik dy mst dy tgh stdy tau! waaaa tabik!!!!!! dy nie suke g library....ley dikatekan ulat buku! hahaha! tapi ok la....dy slalu gak ajak ktorg g stdy...lau x...harapan~~~ hahahah! dy bnyk gak beri saye nasihat....hehe n dy pandai arab! tu y saye suke tu....ahlan wasalan..errr betul x ek nie?hahahha...word yang paling dy slalu sebut ialah...'dak' contohnye...."dak dean tu dah ade awek x ek???" hahahah oppss Ya..jgn mara ye...contoh jep..hahaha....haaa....dy nie orang melaka...so loghat melaka y 1st time saye dgr ialah "lopak" means pencil case...hahahah! skrng nie dy stdy kat UPM....dalam bidang ape ek??saye pon da lpe...hehehe.....




hehe ni la pic last saye bersama2 mereka sume......saye sangat merindui kalian sume...nth bile dapat jumpa lagi kan......yang penting...dont forget me yaaa..... miss F2P5 CO MUCHX!!!

2 comments:

HaNa HoNeY said...

zaman matrik best en
kalo leh..zaman tuh la nak blek sgt
just xnak mek exm je
susah bangat

Misz Aifa said...

hehe mmg best sgt...tp y x best nye kne amek kuiz n exm..hahaha! tension2!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...