pari-pari Aifa

About Me

My photo
perempuan yang hidup dalam kenangan :)

Monday, July 25, 2011

cik Aifa menggigil jumpa PELAKON JUVANA!

assalammualaikum dan salam sayang semua....

oooo aku giler excited macam nak lompat dari rumah flat tingkat satu!!!!

hahaha nak tahu kenapa tak??

sebab!!!!! aku jumpa pelakon JUVANA! yang ZAHIRIL ADZIM tu!!!

sebenarnya NORA DANISH pon ada jugak! dia pakai baju nursing! comel sesangat!!!!! auuww!

tapi malangnya tak sempat bergambar denga beliau di sebabkan beliau sudah pulang terlebih dahulu...wuwuwuuw~

mula-mula budak-budak coursemate aku ada lah kecoh-kecoh dekat kelas bahawa ada shooting sedang dijalankan di HOSPITAL SUNGAI BULOH....untuk pengetahuan korang,Hospital Sungai Buloh tu bersebelahan je dengan kolej aku ni..

Then masa rehat pukul 12.30 tghari tu,aku dan kawan-kawan aku nak pergilah cafe hospital.memang dah lupa lah pasal ada shooting kat sana...

selepas kami mengeluarkan duit di ATM,

"Aifa rugi korang lambat...tadi baru je zahiril adzim pelakon juvana lalu dekat sini." kata Aini.

aku macam tak kesah sangat sebab aku tak pernah langsung tengok cerita JUVANA dan sejujurnya aku memang tak familiar langsung dengan nama zahiril adzim tu..hahaha..maaf lah aku bukan penonton TV yang baik.. :(

Tetiba kawan aku si Nasha ni tarik tangan aku.

"Aifa jom kita amik gambar dengan dia!"

masa tu memang ZAHIRIL tengah dikelilingi peminat-peminat beliau (budak course aku jugak)


"Aku bawak camera! " aku bersuara excited sambil mengeluarkan camera.

entah tak tentu pasal tangan aku menggigil nak mampus...andrenalin aku mengalir laju macam kereta sport...feuuuwww~

aku cepat-cepat dengan muka tak tahu malu........................

"abang!abang! nak amek gambar!" aku memanggil zahiril memandangkan pada masa ni aku memang tak tahu nama dia pon! =.='


maka~~~~ tertangkaplah gambar ini!


auwww!! so sweet!! jangan marah tunang zahiril..kami kawan biasa je ..no komen (jawapan artis) Zahiril pakai baju ala-ala Medical Assistance @ fisioterapi? aku pon kurang pasti.Nama kat name-tag dia JOHAN..hehe


dan gambar-gambar ini juga...




uhuiiiiiii comelnyeeee......aku berada disampingnya...curi gambar dari camera orang lain XD


cover tangan yang sedang ada tremor...feuuww~~!


posing pon entah pape...kecantikan dan keayuan sudah tidak diutamakan..haha



first pic yang diambil...agak excited aku dan hao zhi!

aku kenal ZAHIRIL ADZIM ni melalui video clip ANA RAFFALI tu..bukan kenal melalui JUVANA...huhu....tapi aku tahu lah dia berlakon..cuma bila duduk asrama ni aku macam tak kisah sangat dengan dunia luar..hahaha!!

p/s : balik ni aku nak tengok ulangan cerita JUVANA lah! hehe!!

pesanan penaja : itulah advantage bawak camera kehulu hilir...kalau ada benda best berlaku..senang aje...SNAP! :)

ok bubui..salam :)
kasih sayang oleh ;

10 comments:

Eyda Dania said...

ala..jelesnye..daim....aah..dlm cite khurafat...nme die johan..hik3..

Salim Harmanain said...

seronok la jumpe retis.. :)

Cik Yaya Insyirah said...

hihi da agak mesti new post sal artis pagi td :)

Aifa Afiqah Sulaiman said...

Eyda..yup3...dia berlakon khurafat!

Salim..ingat saye pon nak jadi retis tadi XD

Aifa Afiqah Sulaiman said...

cik Yaya..haishh mestilah..aifa tahu ramai yang minat dia ni..cuma aifa je yang baru nak kenal dia XD

blognizamlah said...

wowww....bergambar ngan artis gitu...leh la tumpang jd retis kejap...^^...btw, jejalan usha entry...^^

Zulfahmi said...

Pelakon tu macam kekok je dikerumuni gadis2

Aifa Afiqah Sulaiman said...

nizam..hehe...tenkiu..hehhe..tumpang kejap aje.. :)

zulfahmi...nampak dia kekok..mungkin kami ni hyperaktif sangat sampai dia jadi terpaku..haha!

Xavi De said...

apesal spesen je cara dia senyum...? hehe

Aifa Afiqah Sulaiman said...

hehe senyum malu kot..haaaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...