pari-pari Aifa

About Me

My photo
perempuan yang hidup dalam kenangan :)

Monday, July 18, 2011

OMG...artis add cik Aifa?

assalammualaikum dan salam sayang semua.....

sedang aku membuat assignment yang beranak pinak...

tiba-tiba...

plink!

you have 1 friends request.


aku membukanya...


omaiiigaddddddddddddddddd~~~~



is it real!! is it real! oooo anxious giler aku!!!


cepat-cepat tekan button accept tanpa memikirkan keadaan sekeliling dan sakit perut aku itu!


wow! @_@




sempat jugak aku chatting dengan dia.. :)


ok..bagi yang tak kenal siapa atirah nordin ni...meh aku bukak sikit mata korang tu..heheh



tu diaaaa fan page si kembar ni..mereka adalah kembar yang mempunyai bakat bermain alat music dan menyanyi yang sangat hebakkkk la!!!! seriously ada 3k fans tuuu~ makkkk aiii~ tanjat boboi..haha


mereka ni jugak dah ada lagu sendiri dan lagu yang aku suka ialah lagu pelik aku.....suara best! klasik kau tau nyah! haha!


yang aku terharunya...dia tahu aku seorang bloggers...hehe....wahh terharu! walaupon follower ciput je mak....tidak hape... :)


ni antara video-video si kembar ni...jom layan!!!




ini antaranya lah video diorang..korang boleh tengok banyak lagi cover diorang dekat youtube...dan korang boleh like fanpage dia dekat :



p/s : terima kasih kepada atirah nordin kerana sudi add cik aifa yang anxious bagai nak giler ni..hahaha!!! semoga mereka terus sukses! :)


buibui :)




kasih sayang oleh ;

8 comments:

Anif Abdullah| AA said...

mboii,suka eh dia..haha
dorang sgt berbakat..

Xavi De said...

artis underground ke ni..?
maap, pakcik lembab ckit bab2 dunia hiburan nie..:p
maksudnya di sni,ternyata kamu lagik femes la ye...hehe...

Aifa Afiqah Sulaiman said...

mr AA....yup..suara dowg unik :)

Aifa Afiqah Sulaiman said...

xavi...hahaha femes?jauh sekali! hahaha!

da'da'da'shida said...

owhhh...bru kenal dorg....sedeh tol...bgus la dorg tu...

Aifa Afiqah Sulaiman said...

tu la..sadis btol la sy ni XD

Nur Atikah Norddin said...

heloo dear, thanks for this entry <3-TWINNIES (ATIKAH & ATIRAH NORDDIN)

Aifa Afiqah Sulaiman said...

wawawau ur welcome twinnies!! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...