pari-pari Aifa

About Me

My photo
perempuan yang hidup dalam kenangan :)

Saturday, July 16, 2011

cik aifa menyanyi versi bernanah telinga.

salam sayang semua..... :)

hari ini...aifa nak buat satu entry yang lain daripada yang pernah aifa tulis sebelum ini...

hari ini for the first time aifa akan menyumbangkan suara yang agak sumbang untuk para pengikut aifa...


dengarkan lah lagu KENANGAN TERINDAH dari cik aifa kita ni...


ni untuk suka-suka...hehe dah memang hobi menyanyi..tak akan ke mana... :)





semoga bila dengar lagu ni menjadi kenangan 'terindah' untuk kita semua..

hehehe...jangan bernanah telinga korang dah la..haha!

ok buibui..salam :)




kasih sayang oleh ;

8 comments:

Syafiq Salim said...

OMG.... tak bernanah pun telinga....
yuna wannabe

Aifa Afiqah Sulaiman said...

syafiq salim..heheh tak adalah sampai yuna wannabe...just untuk suke2 je ni :)

Xavi De said...

penuh perasaan kamu nyanyi ye..hehe
besok datang pejabat pakcik, kite sign contract, jadi artis rakaman kat kenduri kawen... nak tak nak tak...? hehe

Aifa Afiqah Sulaiman said...

xavi de...hahaha pakcek sy ni pemalu mo nyanyi depan orang...so terima kaseh je la ye..hahah!

Xavi De said...

laa..pemalu rupenya..
kalau macam tu, kamu nyanyi blakang pentas jela...xpon bawah pentas, orang xnampak..hehe

Aifa Afiqah Sulaiman said...

hahah xavi de..boleh saja XD

MyaZara said...

nice voice...u hve talent...;)

Aifa Afiqah Sulaiman said...

thanks myazara :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...