pari-pari Aifa

About Me

My photo
perempuan yang hidup dalam kenangan :)

Friday, April 22, 2011

because we are one malaysia =)

assalammualaikum dan salam satu malaysia...

maaflah sebab update lambat sehari cerita semalam...al maklumlah agak busy sikit..heee..

semalam aifa dan rakan-rakan MPP aifa di jemput untuk menghadiri INDIAN CULTURAL
SOCIETY CONCERT di dewan auditorium KSKB Sungai Buloh...

wahh!! sangat meriah acara pada malam tersebut! tak sangka mereka sangat-sangat cantik belaka dengan mengenakan sari dan pakaian tradisional mereka! sangat lip lap ye!!

manakala saya hanya mengenakan pakaian yang paling simple di kalangan mereka.Hanya mengenakan skirt labuh bercirikan india dan memakai cardigen bewarna pink..hee...

jom tengok gambar yang sempat di snap oleh saya menggunakan camera hanpon NOKIA C3
2 MP..HUhu tak mampu lagi nak beli camera besar gedabak nie..



rakan-rakan MPP yang sangat bergaya!!!

macam lari tema pulak saya nie >.<

amboii YDP....posing maut nampak..heheh!!!

persembahan yang di ketuai oleh salah seorang rakan MPP kami iaitu Yong =)

feel like in india! AMAZING performance!!
ok! jangan buat spekulasi hina lagi ye bila melihat gambar di atas nie...ni salah seorang rakan saya yang menjadi model pada malam tersebut.sangat Gajus dia nie..jangan jeles ye nyah! hehe!!

p/s : malam Indian cultural society sangat meriah dan memupuk semangat 1 malaysia di kalangan kami semua.Harap-harap lepas nie Islamic Friendship society night pon penuhlah audi nanti..hehe!!!

2 comments:

✿❤Cik Izan❤✿ said...

hai...salam kenal...^__^
nice blog...sgt suka entry dlm ni...

Aifa Afiqah Sulaiman said...

wasalam izan....thx :) teruskan membaca k..hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...