pari-pari Aifa

About Me

My photo
perempuan yang hidup dalam kenangan :)

Saturday, April 23, 2011

Hari tanpa sampah ^^ (tiada manusia,tiada sampah)

salam sayang semua bloggers dan bukan bukan bloggers..hehe...ok2!!! hari ahad yang semangat apabila aifa bangun awal...sewaktu tiada manusia masih belum bangun dari tidur dan aifa seorang terkial-kial ke bilik air..wahhhh sangat rajin ye saya!! tapi sebenarnya,tanggungjawab punya pasal..terpaksa den bangun awal..kalau tidak HARAPAN~~(sambil buat muka Sarimah ibrahim)...

today got gotong-royong at my college and i was responsible to handle all the activities for today with my others MPP's...oooo saya dan rakan saya Dayang kena di blok senior..Oomjayyy~~ bersedia untuk di maki sebab kejot dowang pepagi buta..oyeah~

But!

my prediction salah sama sekali coz kakak-kakak senior sangat SEPORTING ok!!! mereka da turun tanpa di beri arahan dan TIDAK perlu dibunyikan neNoNeNO....(bunyi siren)...hehe...sayang lah kakak-kakak semua..muaaahhXX...

Oh no.....saya berasa malu untuk mengetuai orang yang lebih berpengalaman dari saya..hehe..tapi saya cekalkan hati untuk introduce diri saya sebelum memulakan aktiviti...

"ehem-ehem...assalammualaikum semua..nama saya aifa afiqah,MPP seketriat..bla..bla.." (sambil buat muka paling matured)




cukup matured x muka saya?HAHA!! just pakai tudung indon,bedak n eyeliner untuk cover muka bangun tido ye.....


kakak-kakak yang dah siap buat kerja ^^


sorry lah kakak-kakak sebab makanan tak disediakan,..maklumlah..ongkosnya enggak ada..


kakak-kakak sangat rajin....tabik spring kat akak tau!!

p/s : baru-baru ni ada kes denggi di kolej kami...ala..yang aifa pernah cerita before ni..yang fogging-fogging tu...click sini kalau nak tahu..

lastly...thanks pada semua yang terlibat ^^ negara bebas denggi..hehe!

8 comments:

Anonymous said...

perlu ke pg gtong royong pkai eyeliner..hohohoho....btw nice story...hehe...

Anonymous said...

jeles ke org atas??hehehe..nice aifa..keep it up..=)

Anonymous said...

mana amplang...hahahahahahaha

Aifa Afiqah Sulaiman said...

cik anon y pertama : hehe perlu!! sebab mata nampak sembab lau tak pakai!! al maklum lah..kuat study..hehe pape pon thx!! XD

cik anon kedua : thx...walaupon tatau sape..heheh

En.anon ketiga : Haaa yang ni aifa tahu sapa...hahaha!!!

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.bw here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
Ada entri baru :)

Aifa Afiqah Sulaiman said...

thx jenguk2 entry aifa アヌム ちゃん~~ hee.. coming to ur blog :)

aimanunud said...

sekitar hospital sgbuloh ke? hahah

Aifa Afiqah Sulaiman said...

aip3..bukan ler aiman....kat kawasan asrama ktowg aje...haha tade mase mahu bersihkn kwsan spital..radicare kan ade..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...