pari-pari Aifa

About Me

My photo
perempuan yang hidup dalam kenangan :)

Monday, April 11, 2011

saye admire style mereka =)

salam sayang sume!

ok!

saye nak kate,saye admire style shawl mereka!!!

ok!

tak kire lah orang suke ke tak,its my right ok!

wahh bnyk btol ok saye nie!

lets check it out sape mereka itu..hehe!


















5. Aifa Afiqah is perasan comel
(sila muntah beramai-ramai)

Haha comel-comel dan cantik-cantikkan mereka semua nie?ayooo....suka lah kat mereka!
(sorry im straight ok)




P/S: harap-harap lepas nie boleh jual shawl aifa yang dah penuh satu almari tu..ki3!!

6 comments:

cik EPAL said...

thanks 4 this entry =)

Aifa Afiqah Sulaiman said...

ur welcome cik epal =)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

nak komen jugak la..nice post.. :-)

Aifa Afiqah Sulaiman said...

thx jamal =)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

ur welcome..kalo singgah blog sy..jgn lupe komen jgk tau.. :-)

Aifa Afiqah Sulaiman said...

insyaallah k..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...