pari-pari Aifa

About Me

My photo
perempuan yang hidup dalam kenangan :)

Tuesday, April 12, 2011

minggu Orientasi UBM


EHEM-EHEM...Assalammualaikum rakan-rakan sekalian...nama saya
AIFA AFIQAH BINTI SULIMAN @ SULAIMAN
nama blog saya pula
APABILA CIK AIFA MULA MENULIS
panjangkan nama blog saya?hehe!!

saya mula memblogkan diri saya ni agak lama..tapi memandangkan saya merupakan seorang yang pelupa,saya telah kehilangan blog saya yang sudah lama saya ada iaitu sejak saya di tingkatan 5.Tetapi,selepas itu,saya dengan gigihnya telah mencipta sebuah lagi blog sejak saya awal tahun 2010.Dan dengan rasminya saya telah mendaftar blog saya di Nuffnang pada

SUNDAY, APRIL 10, 2011

baru lagikan?hehe...

pada pandangan saya,dunia blog ini sangat best dan bagus kerana ia dapat menjadi satu platform kepada orang ramai untuk mencungkil bakat menulis.Selain itu,blog merupakan satu trend remaja masa kini di mana mereka dapat berkongsi cerita,pengalaman,info malahan dapat menjalankan perniagaan secara online!

dengan wujudnya intitusi pengajian tinggi maya ini,remaja dapat berkongsi maklumat,cerita dan pengalaman dengan rakan di seluruh Malaysia.Selaras dengan wawasan 2020,penggunaan teknologi cyber amat digalakkan oleh Perdana Menteri kita terutama berkaitan dengan hal-hal yang membawa faedah dan manfaat kepada diri kita mahupun negara.

ok! muka saya ada ciri-ciri siswazah UBM x?


ok! nak tanya kat pihak UBM,ada exam x?saya malas la nak exam-exam nie! HAHAHA!

P/s : gambar adalah hiasan semata-mata...pihak pengurusan tidak menetapkan syarat untuk menempel gambar anda di sini ye! jangan perasan la ko aifa! nak interframe je koje nye kan!

6 comments:

azrijohan said...

haha,pic x bole belahhh

Aifa Afiqah Sulaiman said...

azri...haha!! versi huduh la nie! XD mnx simpati UBM..hahahahah!

Nizam said...

salam kenal dari nizam... :)

Aifa Afiqah Sulaiman said...

salam kenal gak nizam =)

R.I.E.Z said...

melawat rakan-rakan UBM.
jemput singgah dan follow..:)

http://riez1004.blogspot.com/2011/04/minggu-orientasi-di-ubm-untuk-ijazah.html

Aifa Afiqah Sulaiman said...

thx Riez...i will follow u! =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...