pari-pari Aifa

About Me

My photo
perempuan yang hidup dalam kenangan :)

Thursday, June 9, 2011

ala..ponteng kejap je ni!

salam sayang semua....

wahhh rindunye kat korang semua!!! muahhx!! hahha!!!

hai...sekejap je aku tak hupdate blog....tapi alhamdulillah...aku rasa hari ini lebih sihat..hee..

so alang-alang aku sihat sikit aku nak hupdate blog...

alhamdulillah......aku dah sihat sikit dan hingus pon semakin kering di dalam hidung (selekeh!)

tapi..aku demam bukan macam orang lain...

nama jep demam tapi hamboiii ko aifa...berjalan sakan pergi holiday!

bahahaaa!!!

ala..bukan pergi mana pon...pergi melaka je kot...

tapi serius aku memang TAK PERNAH BOSAN pergi sana...

sebab apa..

sebab aku suka lah!

HAHA!!

well...korang pon tau kan yang VISIT MALACCA MEANS VISIT MALAYSIA...so tak payah susah-susah round satu malaysia..pergi melaka je la..HAHA!


aku bila dah berjalan ni memang tak hingat aku demam...tapi still rasa tak best lagi-lagi bila nak jejalan kat Dataran Pahlawan..sebab kepala aku dok terhuyung hayang...al maklum..demam..huhu :(

demam-demam pon aku punya mata kalau nampak lelaki hensem cerah belako! (gatai)

gurau je la....aku nampak seseorang yang aku rasa aku macam pernah tengok dalam TV mase aku jalan kat dataran pahlawan..

nak tahu tak aku nampak siapa???

aku nampak RAQIB AF9..

(excited)

aku bukan tengok sangat AF ni...tapi tahu lah....up to date la gak..haha!!

tapi yang penting beliau terpana tengok aku terpana melihat beliau (perasan sikit)

hahaha...uisshhh kalau da jadi artis...semua hensem bagai..haha!!

so...jom cuci mate sampai berbuih tengok gegambor yang sempat aku snap :)

ni gambor dak demam yang da sihat sikit :)



aku tak suke naik beca sebab kecian dengan orang yang bawa tu :(


dalam bilik hotel ada cermin besar.jadi aku suka :)


nope-nope bukan aku.tapi KAMI semua suka :)



walaupon gambor blur,tapi kami suka pergi DP :)


ayah aku boleh jadi promoter jual kacang =.=
mama tersenyum gembira.
aimi kontrol macho~ bweek!

ok..itu saja laporan untuk kali ini..hihi saye malas nak kecik2 kan gambor...ponat jari den~

p/s : tengah termenung memikirkan adik-adik kita yang suka mengejar populariti murahan di FB..layann~~




kasih sayang oleh ;

4 comments:

Anif Abdullah ® said...

semangat holiday tu xle kata apa ah even demam ye tak..semoga cepat sembuh.. (kebetulan AA pon baru holiday :p)

Aifa Afiqah Sulaiman said...

hamboii AA....sesame pergi holiday la ni .. haha (gatai) thx AA.... :)

shiema sufian said...

alala. comelnye dye. nk pegi holiday jugak jugak _._'

Aifa Afiqah Sulaiman said...

hehe thx shiema...jom cuti2 malaysia :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...