pari-pari Aifa

About Me

My photo
perempuan yang hidup dalam kenangan :)

Saturday, June 11, 2011

entry panas : you're Gay and im not Ok


salam sayang semua......

hari ini mood kecewa aku datang lagi...

ye...aku tengah kecewa frust menonggeng....

aku bukan putus cinta..putus tali pusat ke hape..tapi...

aku kecewa sebab....

GAY...

ye..

GAY..

"you are GAY and i'm not OK..."

wahh statement gitu.....

korang mesti pernah tengok video lelaki mengaku dia OK menjadi seorang gay??

serius aku meluat.

meluat sampai tak mau upload video kat entry aku.hahha!

hishh tak faham aku dengan manusia zaman sekaraang...dah elok-elok jadi lelaki mahu lagi suka sama laki....


hey guys...opss hey gays..

kolang olang lelaki...lu olang cari la pelempuan untuk kapel...

ape pasal lu olang cari laki jugak...

kami yang perempuan mahu dengan siapa nanti....

aishhh...

aku kecewa beb...

tengah usha-usha mamat hensem kat FB ni..tetiba buka lah profile orang ni...fuhhh ensem bukan main! dahlah ensem...educated tu! aiiii ape lagi usha lah gambar-gambar album si jejaka kacak ni...


sekali...................................


hambek kau...

ada album "with my sayang"

hati gua da tacink da ni...(jeles tak tentu pasal)

dalam hati berkata lah.. "ensem dia ni..mesti boo dia pon cun"

wahhh...apesal semua gambar lelaki dan lelaki ni..


euuuwwww!!!


sensored beb!

kiss sane....peluk sini...


kalau lelaki dan perempuan gua tak payah cakap lah....kubur masing-masing bagi yang belum nikah..

tapi ni lelaki beb....


gua tacink la same si jejaka...


lu ada muka...ada ilmu...belajar tinggi-tinggi sampai gunung everest..

tapi sayang nya lu punya agama kurang la bro...

lu olang yang suka sama jenis ni tahu tak kisah nabi Luth??

meh sini aku nak cerita....

masa zaman Nabi Luth ni Maksiat yang paling menonjol yang menjadi ciri khAS hidup mereka adalah perbuatan homoseks {liwat} di kalangan lelakinya dan lesbian di kalangan wanitanya

kemudian Allah Taala menurunkan bala kepada mereka!

bergetarlah bumi dengan dahsyatnya di bawah kaki rakyat Sadum, tidak terkecuali isteri NABI LUTH yang munafiq itu. Getaran itu mendahului suatu gempa bumi yang kuat dan hebat disertai angin yang kencang dan hujan batu sijjil yang menghancurkan dengan serta-merta kota Sadum berserta semua pemghuninya .Demikianlah mukjizat dan ayat Allah yang diturunkan untuk menjadi pengajaran dan ibrah bagi hamba-hamba-Nya yang mendatang.

Gay mahupun lesbo..bukan raibo..

Allah dah beri pengajaran ke atas perbuatan mereka..

yang lu olang nak ulang balik perbuatan KEJI kaum tu apa pasal??

tak takut azab ke???!

hey~

pasal nila setitik,rosak susu sebelanga you know~

siapa yang kata....

"terimalah diri mereka yang gay/lesbo bukan raibo tu..."

korang pikir lah betul-betul...

yang aku tak faham kenapa mereka-mereka jadi macam ni ialah :

1. apa yang best hubungan sejenis?
- lu ada anu,wa pon ada anu....
- lu muka ensem,wa muka macho.
-suara lu garau,suara wa pon garau
- lu ada sperm,wa pon ada sperm.
meh korang tengok fomula yang CIK AIFA kita dah bina ni.....


ovum + ovum = ovumovum (nothing)


sperm + sperm = spermsperm (bukan ecoli)


see gays & raibo...

there's nothing kalau korang sesama jenis ni....

ishh tak terhasil apa-apa...

non-hado gays~

(ayah aku merangkap guru general science akan berbangga dengan anaknya selepas ini apabila anaknya menyelitkan fomula di atas)

so sayang-sayang haku sekalian....

marilah kita kembali ke pangkal jalan sebelum terlambat...

kasihanilah kami kaum wanita yang masih membujang dan begitu juga kaum lelaki yang masih menyendiri.

janganlah menafikan fitrah manusia ini...

girls said :
"you are gay,so i want you to be my husband."

boys said :
"you are lesbo,so i want you to be my wife"

kan comel kalau begitu.....hehehe


p/s : ke arah kesejahteraan hidup manusia dan ke arah entry berguna dan PANAS!
(you hentam i , i gigit you )




kasih sayang oleh ;

4 comments:

Anif Abdullah ® said...

entry paling berani dari Mrs AA,huhu.. sama-sama kita doakan untuk golongan terpinggir ini ke pangkal jalan :)

Aifa Afiqah Sulaiman said...

mr AA..hahaha...minah ni bukan berani sangat nak tulis benda-benda panas sgt..haha...

HaNa Hani said...

auuuwww....mak suke entry neyh nyaahhh~
hahaha

Aifa Afiqah Sulaiman said...

terimas ye nyah...mak makin sayang la cengini~ hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...