pari-pari Aifa

About Me

My photo
perempuan yang hidup dalam kenangan :)

Saturday, June 18, 2011

kisah sebenar Cik Aifa yang sadis

assalammualaikum dan salam sayang semua...

aku hari ini ingin membuka segala rahsia...

ingin berkongsi...

bahawasanya....

sila baca dengan penuh perasaan...

korang bacalah ye...

ini rahsia antara kita..

-



-





-



-
(tajuk adalah perhiasan dunia)

actually,


hari ini cik aifa mahu mengucapkan ribuan Tahniah kepada mama aku!

sebab mama aku telah..


-



-




-


-


menerima anugerah...

ANUGERAH PERKHIDMATAN CEMERLANG


mama aku yang pakai tudung pink striking (cantik macam aku gak mama aku ni)

alhamdulillah...penat lelah mama aku bekerja sebagai seorang guru selama 20 tahu terbalas juga... :)





Ni pulak untuk ayah aku.. :)

-


-



-




-



mama jangan jeling ayah macam gitu dong :) haha

HAPPY FATHER DAY AYAH!!!

terima kasih sebab sudi jaga ika yang nakal ini...
terima kasih sebab sudi jadi ayah yang sangat lawak dan baik...
terima kasih sebab belikan ika susu,lampin.mainan dan macam-macam lah masa ika jadi baby yang comel dulu..haha
terima kasih sebab bagi ika duit kalau ika tengah kering =.='
TERIMA KASIH UNTUK SEGALANYA!!

with love,
anak yang comel lagi ngengade



tu cerita pasal mama dan ayah aku...ni pasal si DORA THE EXPLORER..iaitu adik ICHA aku yang aku jaga tu..

-




-




-


-






PAGI :
buatkan dia susu.
tengok kartun dengan dia
mandikan dia
tengok kartun
suap sarapan
pergi jalan rumah atuk

PETANG :
tidur (aku je)
jalan-jalan kat halaman rumah (kalau rajin)

ni pasal kakak si DORA pulak


_



-




-



-

-


lepas selesai semua tugasan,
aku tengok TV
cerita yang aku paling suka time malam-malam.
dalam pukul 1 atau 2 pagi baru aku tengok cerita tu.

maaf...mungkin ni boleh jadi statement PANAS...

mungkin lepas ni akan ada orang yang buatkan page untuk aku kat FB

mungkin ranking ADINDA MILANO EVANS akan menurun

mungkin followers aku akan bertambah mengalahkan YUYU ZULAIKHA atau CIK EPAL..

-



-



-



-


-

Aku tengok NATIONAL GEOGRAPHIC la...

tak pon HISTORY CHANNEL

aku minat giler kot!

lagi-lagi dokumentari ni :

1. Lost tapes
-pasal video yang sempat dirakam sebelum mati akibat kejadian dasyat

2.american pickers
-pasal orang kutip sampah yang berharga.

3.air crash investigation
-pasal kapal terbang terhempas

4.taboo
-pasal pantang larang masyarakat negara lain

5.the amazing videos
-pasal video2 yang mengerikan dan mendebarkan


banyak lagi la kalau aku nak ceritakan..kesimpulannya aku memang minat giler dengan cerita yang kisah benar ni.syok habis!

itu sahaja laporan cik aifa untuk entry kali ini.. :)


p/s : aku tak tengok Nora Elena tapi aku tengok cerita Cinta Melody. :)


kasih sayang oleh ;

2 comments:

apik pehe said...

hahah..banyaknyer..apik tak tahu nk komen mane satu...
tahniah pada mak yer..kim salam tau..
selamat hari bapa untuk ayah yer..kim salm jugak..

aaaaa..kim salam kt adik tu..hahaha

Aifa Afiqah Sulaiman said...

hehe apik....terima kasih sbb sudi bace...cik aifa ni pmalas sikit nak menulis..haha... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...