pari-pari Aifa

About Me

My photo
perempuan yang hidup dalam kenangan :)

Friday, June 3, 2011

couple-putus?

wa tak ada motip letak gambar 18sx =.=


salam sayang semua....

1 malam 3 entry..

suka hati aku lah..ada aku kesah?HAHA!!

ok..kali ni aku nak buat perkongsian pasal COUPLE-PUTUS

well zaman kanak-kanak selalu berlaku hal ni termasuk lah aku....aku dah banyak kali ok kapel then putus....mula-mula aku kesah giler ar..menangis macam orang giler..tapi bila lama-lama dah jadi kebiasaan la der...asam garam kehidupan..HAHA...

wa relax je kate wa selalu kena clash oleh boipren-boipren aku sebab diorang tengok aku tak secantik juliana evans..bahaha! tapi ade gua kesah ke der??tak pon...

gua mase kecik-kecik dulu dah pandai kapel...tulis surat cinta letak bedak...haktuiiihh~

gua kapel mase kecik-kecik sebab jeles tengok kawan-kawan berboipren..dasar pengaruh rakan sebaya..

tapi bila gua dah besar ni gua relax je...

gua yang clashkan boipren gua..

tapi relax..sebab gua stil baik lagi dengan dia..tak ada perang dingin pon :)

so,pada yang keciwe tu especially adik-adik gua..gua nak pesan lah ni.. :

1. relax la der,nangis sekejap je lepas tu jangan nanges untuk laki yang cam haremm~ ada dia nanges bila diorang clashkan korang??

2. relax der...gua kena clash,gua pikir yang dia bukan laki gua pon..tak effect ape kalau dia
tinggalkan korang...ada diorang bagi korang mas kahwin ke?

3. relax der....lelaki yang baik untuk perempuan yang baik..kalau
diorang clashkan korang maksudnya diorang tak baik untuk korang..means
korang baik..hahaha!

4. relax der...dah masuk universiti korang rambang mata sampai tak terpilih kat sana..haha!

5. relax der....kalau pakwe korang curang,korang relax je.....korang kate "muke lu tak hensem pon ade owang nak....untung aku kutip kau dulu"

6. relax der....korang terlampau cantik untuk diorang... :)

7. relax der...Allah dah kurniakan seseorang untuk korang...so cool je :)

8. orang yang betul-betul mencintai kita tidak akan pernah jemu mendapatkan kita walaupon kita pandang sebelah mata je kat dia...

so pada adik-adik...lu olang jangan sedih-sedih sebab gua pon pernah alami zaman kapel clash...sampai gua pegang kata-kata kawan gua :

COUPLE UNTUK CLASH

so gua relax je...sekarang gua nak pegang kata-kata ni pula :

WHAT WILL BE WILL BE

sebab

JODOH PERTEMUAN DI TANGAN ALLAH :)

p/s : penggunaan kata ganti nama samseng (gua-lu)








kasih sayang oleh ;

7 comments:

sangat setia said...

haha. sokong !!!!!!!!!!!!!!

Aifa Afiqah Sulaiman said...

hahaha!! tu lah hakikat owg berkapel=berputus..ahhaa!

Anif Abdullah ® said...

(balas balik)tiba2 Mr AA rasa bersalah plak bc entry ni..sori Mrs AA :p

Aifa Afiqah Sulaiman said...

hehe its ok mr AA...mrs AA just bg pendapat melalui pengalaman..hehe :)

cik azeya said...

betul2. kat U nanti, beribu ribu lemon manusia ade. pilih je yang mane satu . hehe

EYFAalias said...

hehehe. betul ! relex je. ada jodoh tak ke mana ye dak?

Aifa Afiqah Sulaiman said...

cik azeya : hehe~ betul2...asl pandai pilih..keh3

eyfa : betul2...xyah gopoh2.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...