pari-pari Aifa

About Me

My photo
perempuan yang hidup dalam kenangan :)

Wednesday, June 29, 2011

cik Aifa dan orientasi part 1

salam sayang semua.....

acHoOOMmmM! Dah bersarang lebah dah blog cik aifa ni tak hupdate dari hari bila entah.

untuk pengetahuan uoolllssss....cik aifa sekarang dah balik semula ke kolej tercinta...dan bermulalah hari-hari busy cik aifa sebagai seorang pelajar..

tapi kuliah belum start lagi..cik aifa kena datang awal sebab kena handle orientasi kolej.

ini merupakan kali pertama cik aifa kena handle orientasi besar macam ni.

seram pon ada jugak. =.='

ok cik aifa akan lead untuk bahagian KEKKWA.

nak tahu tak KEKKWA tu apa?

KEKKWA tu macam bahagian KEBUDAYAAN lah kiranya..

tu je lah bakat yang ada dalam diri cik aifa ni.

kalau suruh cik aifa masuk bahagian Sukan..harapan! tak ada bakat langsunglah! lari pon macam itik.hahah



ehhhhh junior dah lari pulak! okey-okey aku nak pergi kejar junior ni.


ok bye.


p/s : jangan rindu aku tau korang..sebab aku maybe tidak akan update blog aku buat seketika.tanggungjawab mesti diutamakan.
insyaallah kalau ada masa nanti aku update ok.kalau lah...tak janji..haha...


*nak juga tepek gambor bebesor =.='


ok bye...salam sayang + rindu daripada cik aifa :)


kasih sayang oleh ;

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

enjoy yourself n tunaikan tggjwb sebaik mgkin =) nk tgk tuto mkp,shawl n lain2 please visit my blog.tq

Aifa Afiqah Sulaiman said...

ok..thx dear :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...