pari-pari Aifa

About Me

My photo
perempuan yang hidup dalam kenangan :)

Friday, May 27, 2011

ada berani jadi follower aku yang ke 200?

salam sayang semua!!! (sambik jilat hingus meleleh) sob3~~ selekeh!

(muka cantik hingos meleleh)


kali ini entry aifa special edition sikit!!!!

ini bukan contest..tapi award....(sibuk nak buat award..) bajet popular~~~ ahahahha!!!

award aifa ni tiada hadiah yang lumayan...cuma sebuah camera DSLR.... tolong lah jangan percaya sebab ini hanya di dunia khayalan sahaja..

hahahhaa!!!!

SIAPA YANG MENJADI FOLLOWER AIFA YANG KE 200 akan menerima award!!! yup! award!!!!!!

"award apa kau aifa?bajet kaye!"

ok...award aifa ni murah sahaja!!!!!

followers yang ke 200 akan menerima ciuman daripada aifa! bahahahha comfom tiada yang nak follow lepas ni...

bukan-bukan!! aku gurau je lahhhhh~~~~~

awardnye.............................

MEDAL EDISI KHAS BUATAN AIFA!

menangis orang dengar award ni.....

heheheh~~~

jangan macam tu...lukisan aku ni mahal....ada ciri-ciri akustik...hahah...

Leonardo da Vinci pon menangis tengok lukisan aku nanti.

(hensem dia ni)

ala...senang je award aku.....

1. aku bagi medal khas aku.
2.aku doakan dia di murahkan rezeki.
3.aku doakan dia dipanjangkan umur.
4.aku akan menjadi pembaca setia blog dia. (bukak laptop,baca blog dia terus)
5.aku akan promosi hangat blog dia kat FB aku..bahahaha! (bajet femes aku kan)

so...ada berani jadi follower aku yang ke 200??!!! semuanya di tangan anda!! bababa~~


salam sayang~~ popai~~

kasih sayang oleh ;

2 comments:

EYFAalias said...

AIFA AFIQAH, nice name. hehehe. ada lesung pipit lagi. hehehee :) kite dh boleh comment dah! :p

Aifa Afiqah Sulaiman said...

hamboiii pemenang kita ni...ehhh eyfa~~ like my name..AIFA..haha~~ wahh tahniah3...hadiah jap lagi aifa post.HAHAH!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...