pari-pari Aifa

About Me

My photo
perempuan yang hidup dalam kenangan :)

Sunday, May 22, 2011

yes,im a supermodel.. XD

salam sayang semua pembaca....aku update entry lambat sehari daripada hari yang sepatutnya..hehe...

ok..kali ni punya entry lebih gambar kurang ayat.hee...bukan macam sebelum-sebelum ni..membebel je banyakkan...

kalau korang nak tahu,tajuk entry di atas ni macam gempak..tapi tak adalah segempak mana pon...

pada 21 mei 2011,course kami telah menganjurkan majlis makan malam pra-graduasi untuk meraikan senior-senior kami yang bakal meninggalkan kolej...tema bagi dinner ialah garden...tapi pakaian boleh apa-apa asalkan sopan dan bergaya :)

untuk pengetahuan korang,batch aku telah membuat persembahan lain daripada yang lain tau...batch lain kebanyakkan nya buat persembahan nyanyian...but not us..hee

kami buat persembahan unik!

haa....nak tahu apa?

ok..persembahan batch kami di mulakan dengan persembahan seloka..then..papp!!!

kami buat FASHION SHOW...

haha untuk pengetahuan korang,aku dan 19 orang yang lain kalau aku tak silap lah,jadi model...opss supermodel..haha tolonglah percaya ok!

pehh memalukan giler kot aq berjalan kat atas pentas sambil pakai wedges...bukan jadi catwalk,tapi king kong walk..haha boleh pula aku dok tergelak macam orang kurang siuman..(gelakkan diri sendiri) =.= kalau boleh aku nak lari je dari pentas tu..aku asek pandang tangga yang kat sebelah aku je..nak lompat turun..haha!

memang tak sopan betul perangai aku.harapkan pakai macam 'gurlzzz' tapi jalan cam gangster kampung pisang!

jom usha-usha gambar di bawah ni ok :)


kiri tu nasha..tengah miss gelabah (aku),chong (jurugambar aku) XD

outfit for dinner...
model : Aifa Afiqah Sulaiman
outfit by : Aifa Afiqah Sulaiman
make up artist : Aifa Afiqah Sulaiman + Nasha Fareena
photographer : Martha templer


with daryl..kawan MPP aku yang setia memberi semangat yang jitu =.=' nie sebelum pergi dinner.Hujan lebat sangat! nasib baik make up waterproof.Terima kasih Silky Girl dan IN2IT..haha..


ok...ini bukan bapa ayam dan anak2 nye..ini models dengan coach ..ahha!


ini pula,bukan cowboy sesat..ini "QUEEN" of the night (harapan kau nak dapat queen hao zhi) ahha

ni lah orang-orang semeja aku yang sangat kuat makan..yeke?meja kami menang cabutan bertuah..hehe meja je menang~


mula-mula masuk memang aku macam supermodels antarabangsa..bila masuk round kedua pose,aku jadi orang kurang siuman.. =.=' (turun je pentas aku tanam muka aku dalam tanah)


"ok anak-anak kita beratur ye..jangan berebut turun..nanti pentas roboh.."

with other 'models' yang meletoppp!!!


orang-orang jakun tak pernah pergi dinner =.='

first time senyum nampak gigi :)

red carpet yoo~~ ohoiii comel lak yang tengah tu.terima kasih dayang-dayang.hahaha!


alahai...ayunye..anak siapa ni agaknye~~ ehhe


nah!!!adakah ini yang dikatakan ayu?punyalah pelahap ini orang =.=' betul-betul macam king kong!


haaa...lom habis lagi...aku nak tunjukkan nie...sebenarnya dalam entry sebelum ni,aku da cakap yang aku nak update first vlog aku kan...hehe...walaupon aku bukan sesiapa...bukan artis korea..cuma gadis jaminang (jawan+minang) aku nak share lah..macam mana aku pakai pashmina aku semalam masa pergi dinner..aku tahu ramai yang lagi advanced dari aku bab2 selendang ni...tapi juz wanna share something for you...



aku ada pantun untuk korang semua :)

adik sombong macam lah raja,
make up tebal dah lah tak rata,
ini hanya video sahaja,
kalau tak suka pejam lah mata.

sekian...heheh salam sayang~~ hehe :)



kasih sayang oleh ;

12 comments:

♥Lady Ainaa♥ said...

Aaaawwww!!!! sgt sgt cantek la sis!!! sukenyew~ I love fashion!!!

Aifa Afiqah Sulaiman said...

hehe thanks ainaa....sis pon sukew fashion gak! hehe tp kadang-kadang sis pon jd fashion disaster..HAHA!

zaer said...

wah Cik Aifa kita...dasyat...model betul ni...boleh menng awards...heheh

Aifa Afiqah Sulaiman said...

zaer..hehe...model king kong ley ar...adeh..macam langit dan bumi lau jd model bebetul..hahaha!!

Run Initaf said...

aifa ! kuatnya bunyik kipas. heheh.

Aifa Afiqah Sulaiman said...

bahahahha!!! kak tini...kipas kat istel ni kan da uzur,,,cm mo tercabut! HAHA~~

zaer said...

itu tanda.masih ada harapan...hehehharapan nk jadi model...

Aifa Afiqah Sulaiman said...

hahaha...zaer..aifa jadi model?tidak mungkin sama sekali.hihi

zaer said...

eh..boleh aje...jadi model untuk majalah dara.com ke..majalah anis ke..hhe

Aifa Afiqah Sulaiman said...

heheh kalo ada rezeki jgn ditolakkn...silap2 pecah kamera nt..haha!! tak pon,tak laku terus majalah tu..ki3!

zaer said...

hahah..senyum pun ada lesung pipt..sper x nk rugi..lah

Aifa Afiqah Sulaiman said...

hahaha tuh la....ni lesung pipit yang cacat sebab ada sebelah aje!! haha!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...