pari-pari Aifa

About Me

My photo
perempuan yang hidup dalam kenangan :)

Saturday, May 14, 2011

contest mate paling kebabom!

salam sayang semua...aifa masuk contest ni...tolong aifa ek?tolong ek? *buat muka comel*

rasa malu pula...hehe kak farzana kate sesiapa ley join..jadi aku pon join lah...memandangkan mate aku memang da sedia besar di tambah dengan contact lens..lagi membesar lah iye...



syarat-syarat pertandingan :

  1. kena jadi follower Farzana Farzanto. supaya senang kak farzana nak inform apa2 pasal contest ni. lepas contest ni abes, nak unfollow dye balik pon takpa.
  2. Kena LIKE page ni CLICK SINI. sebab hadiah korang datang daripada sana.
  3. Pemenang contest ni akan ada DUA orang.
  4. Make an entry about this Contest. tarok gambar yang korang nak taruh kan sekali. lepas buat entry, tinggalkan link entry korang dekat komen entry ni.
  5. Gambar2 korang tak boleh lebih dari paras dada. sebab contest ni FOKUS kepada MATA. tak kisah berapa keping korang nak taruk, tapi aku akan pilih SATU jea okay?
  6. Tag kepada 3 rakan blogger korang.
  7. Letak banner di side bar blog and link kan terus ke entry ni.
  8. Gambar2 tu,kak farzana akan upload kat page yang dye suruh korang LIKE tadi. Picture yang dapat most LIKE photo akan menang.
  9. Korang akan dapat sepasang CONTACT LENS sebagai hadiah pada setiap pemenang dan ada hadiah rahsia lagi satu. haaa. nanti kak farzana akan update pasal hadiah rahsia tu.
  10. Penyertaan BERMULA pada 17 April hingga 17 Mei 2011.
mudah kan korung semua?jom lah join..teman aku masuk pertandingan ni..hehe macam masuk pertandingn mewarna masa zama tadika dulu plak..ki3...

so...ni lah gambar yang aku pertaruhkan tu...ceh...agak menakotkan..tapi ok kot...muahaha perasan.

muahaha muka seposen nak menang?boleh lah...nak la..gediks!

aku bagi satu gambar je la kak farzana..nanti cian lak dia nak pilih..hamboii sedap je aku panggil kak...hahah tak sedar tua ko aifa!

aku nak tag orang-orang ni :


ok...dah sudah..teheee...korunk like lah kat FB yup....nanti aku upah doa di murahkan rezeki untuk korunk..hihi

popai...muahx!! :) salam~



kasih sayang oleh ;

6 comments:

CIK FERRA AWW said...

AMBOIII CONTECT LENS JER BESAR HEHE

Aifa Afiqah Sulaiman said...

bhahahah......biasalah....mate kucing~

CIK FERRA AWW said...

AKU TAKUT NAK PKI CONTACT LENS. POWER AKU TGI DOH

Aifa Afiqah Sulaiman said...

aku pon tggi gak power..400 kot..ko bape wei??

EZAN IDMA said...

comeynye goodluck ye

Aifa Afiqah Sulaiman said...

thx ezan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...