pari-pari Aifa

About Me

My photo
perempuan yang hidup dalam kenangan :)

Thursday, May 26, 2011

bloggers perlu ada camera ke?

assalammualaikum dan salam sayang semua.....

entry kali ini aku nak berkongsi kegembiraan di dalam kedukaan...hahaha huh! apa kau merepek ni aifa!!!

ok...aku nak tanya korang lah,perlu ke seorang blogger mempunyai camera??

YES! PERLU!

ok..itu jawapan aku lah......masing-masing ada pendapat sendiri kan.....heee...

dengan adanya camera,tak kiralah murah atau mahal,seorang blogger boleh mengupload gambar-gambar yang cantik dan real...tidak perlu curi-curi mr google lagi.. (tapi kalau malas aku pon curi gak) HAHA....

ok,dengan adanya camera,bloggers boleh menulis entry yang menarik berdasarkan gambar yang di ambil,dan boleh menarik minat untuk orang membacanya.. :)

dengan adanya camera,bloggers boleh berkongsi pengalaman percutiaan mahu pon apa-apa pon yang berlaku agar pembaca dapat 'masuk' dalam karya yang di tulis oleh para bloggers.

camera sekarang ni murah dan boleh di dapati dengan mudah.pelbagai warna,reka bentuk dan yang paling penting,fungsi dan kualiti.. :)


ok..bercakap pasal camera,hari ini aku dapat HADIAH! yup...HADIAH! Aku dapat hadiah dari CIK AIFA.. hahah hadiah untuk diri sendiri.....aku dapar hadiah ini.. :)




yee....aku telah beli sebuah camera NIKON COOLPIX S2500 ....harga dia...separuh dari elaun aku..haha...hadoii..lepas ni makan tanah je aku! tapi tak apa berbaloi....

mula-mula aku nak beli warna pink...tapi pink nya tak lawa..pucat jep..terus aku beli warna merah! garang you!! Grrr~ ahah...

ok..ni gambar-gambar yang aku sempat tangkap setelah beberapa minit aku beli camera ni..HAHAH..JAKUN nyah~~


snap-snap di Times Square... :) naseb baik tauke kedai tak marah..hahahah!!!












serius selendang dan pashmina kat sini gojes2!!! ok fine...amoi kedai dah kenal tp tak dapat murah..pffss!

p/s : itu sahaja entry yang aku kali ini...siapa bilang entry aku ni entry sampah,memang sampah pon...ada aku kesah?asalkan aku bahagia..HAHAAHH! tacink =.='

popai..muahhhhx salam :)


kasih sayang oleh ;

4 comments:

MAI'sarah said...

fuyoooo...aifa dah ada kamera :)

Aifa Afiqah Sulaiman said...

alhamdulillah...rezeki anak.. :) ahahhahah

EYFAalias said...

camera kite dh masuk air. sob sob :(

Aifa Afiqah Sulaiman said...

la yeke eyfa??? ciannye...cam ne ley masuk air...huhu...pergi repair la..hee :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...