pari-pari Aifa

About Me

My photo
perempuan yang hidup dalam kenangan :)

Tuesday, May 10, 2011

owww saya sangat excited!!! AIFA dah ada jenama sendiri :) jangan jeles

salam sayang semua!!!
hari ni saya tersangatlah excited!!!
sebab ape??sebab ape???
nak tau x?
hehehehhe!!!

jeng..jeng...jeng...!!!

semua ni gara-gara ada seorang follower aifa yang nama beliau sama dengan aifa!
ini sangat jarang belaku ye!!! hal ini kerana...nama aifa ni sangat jarang dan sangat exotic...hanya nisbah 7:100000 orang je yang menggunakan nama aifa...haha...ini sangat lah tipu ye...

bukan setakat itu...aifa ni merupakan nama tradisi bagi anak cikgu latipah..ok itu mak saya...haha..hal ini kerana!!! adik beradik saya semua bernama AIFA!

1. AIFA SHUHADA SULIMAN @ SULAIMAN
2. AIFA AFIQAH SULIMAN @ SULAIMAN
3. AIFA SYAHIRAH SULIMAN @ SULAIMAN
4.AIMI ASYRAF SULIMAN @ SULAIMAN
5. AIFA NUR DANISYA SULIMAN @ SULAIMAN.

ok..yang no 4 tu tak boleh letak AIFA sebab dia ni lelaki...mula-mula memang mama dan ayah nak letak nama AIFA AIMI ASYRAF..tapi macam huduh giler nak mampus kalau lelaki letak nama AIFA ni.

Maksud AIFA dalam islam...sebenarnya..sebenarnya....nama AIFA tiada dalam buku nama-nama islam.....just ada nama A'AIFA je..yang bermaksud SEJAHTERA..cuba korunk gantikan nama AIFA AFIQAH kepada A'AIFA AFIQAH??? tak ke awkward giler bunyi nye??macam gagap la pulak kan??hahah!!! macam kite nak sebut bus KKKL tu..hahaha!

then masa zaman sekolah pulak kan...selalu jadi mangsa keadaan...well...nama pon kanak-kanak kan.....gara-gara nama AIFA ni lah aifa di ejek.. "AIFA AWARD"...kalau korunk tatau memang korunk tak ada internet kat umah...tak leh nak search google??AHHAHA..ok gurau kasar....sorry... AIFA AWARD ni Anugerah untuk hindustan-hindustan...adeh.....(tahu lah aku gelap...saja je nak perli aku kan??!...tacink...)

then..tadi aku godeh-godeh lah blog aku ni sempena menyegarkan mata yang baru bangun dari tidur untuk belajar...then...macam biasa,aku tengok la siapa yang follow aku....wow!!! sangat terkejut ada follower aku nama dia CIK AIFA!ini sangat terkejut...sejak bila aku follow blog aku sendiri kan?huahaha...


seee....si cantik manis tu nama dia cik AIFA...hehehe...agaknye nama AIFA ni memang manis-manis belak...ermmmmm ok..itu dalam dunia khayalan semata-mata...nak tahu tak kenapa CIK AIFA ni sangat special di mata aku???

kerana.....

INI!!!! sila pandang bawah :


cik aifa ni menerima tempahan menyulam...sangat awesome ok!!!! cantik-cantik belaka!!!! then...yang paling special,jenama yang diberikan adalah AIFA MANIK..hehe terharu sebab nama kita sama..hee so boleh tumpang perasan jap..heheh.....(harap-harap dapat komisen bila aku promote ni) heee gurau je wahai cik nama sama..heee....

pape pon,just ingin berkongsi kegembiraan kerana berjumpa denga seorang yang bernama AIFA yang sangat berbakat dalam sulam menyulam ni..hehe :)

jom jenguk blok cik aifa kita ni...heee.... :) http://aifamanik.blogspot.com/

p/s : pengunaan kata ganti diri yang sering bertukar-tukar akibat menulis dalam keadaan tersangat excited..bhahahah!!!

popai...muahx! salam!




kasih sayang oleh ;

3 comments:

Run Initaf said...

hah. motif sangat. tetiba jadik promoter. heheh.

p/s: bila nak tukar comment settg ni. taruk pop-up box. senang comment :)

CiK AiFa.. said...

tengs for this dedicated entry.. terharu membacanye...huhu..
anyway.. my main blog satu lagi, http://cikaifa.blogspot.com
jemput folow n bace ye..huhu..
and kalo nak anta baju untuk disulam pown boleh..huhu..=)

Aifa Afiqah Sulaiman said...

kak tini...hehe bz owww jap ag tkr la..hehe!!
cik aifa : sesame..ok3.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...