pari-pari Aifa

About Me

My photo
perempuan yang hidup dalam kenangan :)

Friday, May 27, 2011

EYFA ALIAS FOLLOWER KE 200?beraninya dia~

salam sayang semua..muahx!! ahhaha!

yeee!! kita sudah ada PEMENANG untuk award ADA BERANI JADI FOLLOWER CIK AIFA YANG KE 200 !!!

memang orang ni sangat-sangat berani ok!!!!

nak dapat hingus Cik Aifa agaknya...keh3!!!

gurau jepppp~~ tak mau marah-marah ye sayang..

award ni baru beberapa minit aifa buat..dan tidak sampai satu saat (hiperbola) sudah ada pemenangnya..hahaha!!

ok..nak bagi suspen sikit,ni header blog dia....




cantiknyaaaaa!!!! jeles tengok header dia nie!!!!!!!

kalau tengok header comfom2 lah perempuan kan?? SWEETT~~~~ hehe~

ok-ok nak bagi suspen lagi......

ni tuan punya blog...

ok fine! tak jumpa gambar! HAHAHA!

ok...nama follower aku yang ke 200 ni CANTIK!!!
EYFA ALIAS

macam nama aku kan ? (perasan)

ok..ni award untuk cik EYFA ALIAS kita ni...

berani sangat kan jadi follower aifa..terimalah..

LUKISAN

Leonardo da Vinci!!.

TADAAAA!!!!



terimalah MEDAL daripada Cik AIFA ni.... (korang gelak aku bagi hingos)
sob3~~


TAHNIAH KEPADA SAUDARI EYFA ALIAS... ribuan terima kasih kepada anda kerana berani jadi follower aifa yang ke 200..hahaha maaf tiada camera DSLR...haha...

kepada yang tidak berjaya.....ini untuk korang..HAHAH....




kepada yang tidak bertuah menjadi follower aifa yang ke 200,next time cuba lagi? (erkk??!)

yang penting,aku sayang siapa baca blog aku... yang tak baca aku pon sayang (perli) ahhaha!

TAHNIAH KEPADA EYFA ALIAS !!!

PLEASE VISIT EYFA ALIAS BLOG

at


BLOG dia sangat CUN!!!! :)

salam sayang semua~~ popia!! muahxx!!!! opss ada hingus lah~~ hek3~



kasih sayang oleh ;

6 comments:

EYFAalias said...

hehehehhehehee. terima kasih. saya memang berani mati. hik hik hik! Kite follow ikhlas xde DSLR pun xpe. tapi kalau dapat lagi bets. ahhahahahah. btw, kite dah bubuh dah award tu, siap link kan lagi dekat blog aifa. piweeettt. keep blogging okay :)

Aifa Afiqah Sulaiman said...

heheheh sesame..... hadiah DSLR ada..tp di atas kertas je la..hahah! thx eyfa sebab sudi bubuh lukisan medal yang ala-ala luisan da vinci di blog anda...awak memang BERANI lah..hehe :)

EYFAalias said...

hahahhahahaaa. lukisan da vinci eh? unik-unik! hehhee.

Aifa Afiqah Sulaiman said...

hahahah da vinci pon menanges tengok blog aifa ni! ahahhah!

NOOR FATIN said...

haha bestnya tgk korang ;D

Aifa Afiqah Sulaiman said...

fatin..oooo skodeng kami ek..ehehe!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...