pari-pari Aifa

About Me

My photo
perempuan yang hidup dalam kenangan :)

Saturday, May 7, 2011

cikadamokhtar BEST OUTFIT CONTEST (ok ni saya join)

assalammualaikum dan salam sayang semua..hehe!!
yeay second contest yang aifa masuk!!!! hee!!
saja mencuba nasib~~~

ni lah contest yang aifa masuk tu...

cikadamokhtar BEST OUTFIT CONTEST



ok!! gambar yang aifa rasa bajet comey lah ialah!!! jeng3!!!


maaf sebab saya tak mampu beli camera mahal...hehe..tapi nak outfit yang best2 je kan?hehe!!! ley kan cikada??! :) harap sudi menjenguk..hee

saya nak tag bella cayunk la! hehe!

p/s : ada rezeki ada lah...kalau tak ada...redha je lah..just for fun di saat tengah demam final exam :)


kasih sayang oleh ;
cik aifa afiqah

4 comments:

Puteri Khayla said...

cumerl lah ur Outfit :)

ada mokhtar said...

bukan bajet comel, tapi memang comel pun dear =)

MAI'sarah said...

memang cumel pon :)

Aifa Afiqah Sulaiman said...

kayla : thx dear :)
cik ada : hehehe thx sudi jenguk..hee!
mai : mai pon ayu jep ngn kbya nyonya..hehe!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...