pari-pari Aifa

About Me

My photo
perempuan yang hidup dalam kenangan :)

Monday, May 16, 2011

melaram je kau budak!

assalammualaikum dan salam sayang semua..hee..
setiap kali tulis blog aku mesti excited...macam orang giler kan..hahah...
entry aku kali ni nak suspen-suspen sikit...ngeh3....

nak tahu tak sebab ape?sebab ape?

tadi aku geledah almari aku...al maklumlah..rumate aku pergi outing...aku pon buat bilik macam aku yang punya~(sambil buat muka kejam)

nak tahu tak aku jumpa apa??

aku tak sangka aku ada baju ala-ala artis..wakakak..

aku apa lagi....dengan pantas dan efisyen nye aku pon match-match baju aku...dengan selendang aku lagi...fuhh...berangan tahap gaban la aku.......ini lah kesempatan dan peluang yang aku ada untuk melepaskan gian di dada untuk berangan jadi tuan puteri...haha...cepat! sebelum rumate aku balik!!

aku kunci pintu,bukak webcam...(macam nak buat ape ntah) oii korang jangan pikiaq kotoq naa...aku bukan nak amek gambar bo.....aku nak snap gambar baju aku lah..hahah...

so aku capai lah apa yang aku jumpa dalam almari aku yang macam sarang tebuan tu.,..punyalah banyak baju..macam mana aku nak angkut balik baju-baju aku ni...tu lah...sapa suro jual baju murah sangat..kan aku dah beli...ok..aku salahkan kedai yang menjual..hahaha...

korang nak tahu tak ape yang aku jumpa...yang paling attractive sekali...aku jumpa jaket aku,skirt yang mama aku hadiahkan,dengan shawl/pashmina yang paling mahal aku pernah beli..haha..ni lah hasil keberanganan aku...sila jangan muntah di sana ok..hahah


show off kasut buruk raya dua tahun lepas
harga : kurang pasti.. RM 40++ je kot..haha

ni pashmina aku yang lembut.aku letak nama "pashmina aifa".HAHAHA.
RM 18.00
LOKASI JUALAN : HOSPITAL SG BULOH

match tak skirt ni dengan jaket?
SKIRT LABUH : RM 50.00
pemberian mama
LOKASI JUALAN : Dataran Pahlawan Melaka

cantik tak jaket aku nie?teka harga dia berapa???
mesti korunk ingat beratus ringgit kan...
HARGA : RM 100.00 oppss salah.. RM 10.00 SAHAJA! sila menjerit!


kenapa perlu aku berangan?mesti korunk tertanya-tanya kan?haha!



pada korunk ok ke tak jaket aku dengan skirt labuh nie??? nak pendapat sangat!

korunk jangan ingat aku buat jumbo sale lak atau korunk mesti ingat aku bukak blogshop..haha aku bukan orang jenis biznes minded lah...huhu..aku tak jual tau! hahaha

ok..tu lah al kisah si budak aifa yang kuat berangan..tapi setiap perbuatan mesti ada sebabnya bukan..hahaha....aku tengah ke arah penjimatan duit ni.....aku malas nak beli baju untuk dinner...so aku reuse je la apa yang ada...tak perlu membazir ye kawan-kawan...

seperti kata orang..biar papa..asal bergaya :)

p/s : esok aku nak pergi beli task tangan..make up..bla..bla..bla...pashmina 1 dozen... (nasihat je lebey,sama je ko aifa..) HAHAHA!! well dah nama perempuan!


kasih sayang oleh ;

7 comments:

RaraPuing said...

wah kemain bergaya ,,, Lawanyerrr

Aifa Afiqah Sulaiman said...

thx rara :) sesaje try bju lame lam almari..hihi

awatiffaziz said...

suka style mcam tu.
very simple..

Mohd. Shafiee Bin Mohd. Desa said...

2 smua untk di lelong erk??? hahahaha

Aifa Afiqah Sulaiman said...

awatif..yup..simple but nice :)
piee..ko nak beli ke??hahaha!!

atien said...

nk jugak jaket tuh!!!
ctik gile!!jeles lorrr..
hee~:P

Aifa Afiqah Sulaiman said...

atien..hehehe...beli lah..kat TS banyak...tp aifa beli murah je ni..hehe!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...